Răsturnare de situație în cazul Caracal: Dincă și-a schimbat declarația despre Luiza Melencu. Ce i-a făcut de fapt

17.09.2019, 13:14

Marți, 17 septembrie, continuă reconstituirea în cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dincă

Răsturnare de situație în cazul Caracal: Dincă și-a schimbat declarația despre Luiza Melencu

Anchetatorii refac pas cu pas răpirea Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie a acestui an.

Familia adolescentei a încercat să ajungă la Gheorghe Dincă și a făcut un adevărat circ în fața forțelor de ordine. Ca deobicei, criminalul nu a fost afectat de reacțiilor celor din jur și a fost la fel de senin și calm.

‘În privinţa fetei mele nu e niciun indiciu, aştept să vad ce zice, ce declară. Nu ştiu ce traseu pot reface anchetatorii, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ea, prea multe dovezi nu sunt. De la anchetă nu mai am aşteptări, sunt convinsă că Luiza e în viaţă. Timp de trei luni, până când s-a întâmpă cu Alexandra nimeni nu a vorbit. Atunci am aflat adevărul, că fiica mea a fost traficată. Că e morată nu e niciun indiciu. Ne e foarte greu, să nu comunice nimeni cu noi, să nu ne spună nimic, mi-e greu să cred că trăim în România’, a declarat mama Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu. El a fost dus marți la Caracal pentru reconstituiri la domiciliul său, dar şi pe o stradă din municipiu, de unde ar fi luat-o pe Luiza “la ocazie” şi pe un drum din afara oraşului, unde ar fi aruncat telefonul fetei.

Mai mult de atât, Gheorghe Dincă a arătat cum a legat-o pe fată cu o curea de piele şi cum a scos-o din maşină pentru a o duce în casă.

În urma reconstituirii, Dincă și-ar fi schimbat declarațiile inițiale și ar fi recunoscut că adolescenta a fost adusă cu forța în locuința sa, și nu de bunăvoie, așa cum a afirmat în primă fază, scrie Antena 3.

citește și...