Răspunsul halucinant dat de Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de ce le-a ucis pe fete

10.08.2019, 12:23

Bogdan Alexandru, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a făcut noi mărturii. El a declarat că bărbatul de 65 de ani are mustrări de conştiinţă, acesta fiind şi motivul pentru care criminalul a cedat în faţa anchetatorilor.

Răspunsul halucinant dat de Gheorghe Dincă atunci când a fost întrebat de ce le-a ucis pe fete

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost extrem ciudat.

‘Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat’, a spus avocatul.

„Pot să presupun că discuțiile purtate cu el sambătă și duminică (imediat după reținerea lui Gheorghe Dincă) l-au determinat să recunoască o stare de fapt care rezulta din probe. La acel moment nu erau suficiente probe în cazul primei fete, Luiza. Dânsul cred că a avut și mustrări de cunoștință”, a declarat la Digi24, Bogdan Alexandru.

Potrivit fostului său avocat, Dincă nu cooperează excepțional cu autoritățile, din contră, și nu relatează faptele pe care le-a săvârșit cu claritate, dând tot timpul răspunsuri șerpuite.

‘Nu a recunoscut nimic timp de două zile, în ciuda discuțiilor pe care le-a avut cu mine. În fine, pot să vă spun că a avut reale probleme în a relata faptele săvârșite.

A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea: ‘lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun’, a povestit primul avocat din oficiu al inculpatului.

citește și...