Răspunsul dat de Lora după ce a fost întrebată ce știe să facă de 25 de lei, prețul biletului la concertul ei online

23.11.2020, 13:15
Răspunsul dat de Lora după ce a fost întrebată ce știe să facă de 25 de lei, prețul biletului la concertul ei online
Răspunsul dat de Lora după ce a fost întrebată ce știe să facă de 25 de lei, prețul biletului la concertul ei online

Lora le-a dat o replică neașteptată celor care au întrebat-o ce știe să facă de 25 de lei, prețul unui bilet la concertul pe care aceasta urmează să-l susțină în mediul online.

În data de 26 noiembrie, Lora va susține un concert online pentru fanii ei, pe internet. Concertul va dura 30 de minute, iar artista a stabilit și prețul biletului pe care vor trebui să-l plătească cei care vor să participe la spectacolul online pe streamerse.net. Artista a fost luată la întrebări despre ce anume știe să facă de 25 de lei, cât este prețul biletului la concertul ei online. Răspunsul Lorei a venit imediat: ”Repet pentru concertul online de pe 26 noiembrie. M-au întrebat niște minunați, ce știu să fac de 25 de lei prețul biletului? Ce anume aş putea să fac să merit ca cineva să dea suma asta? Păi, voi cânta cu capul în jos sub apă în timp ce fac jonglerii cu mâna stângă și mi-am învățat motanii să danseze în sincron. Credeți-mă, merită”.

Un internaut i-a scris vedetei: ”Cred că pe această pandemie ar fi fost mai ok concertul să fie fără plată, așa să bucuri pe cei ce te ascultă….”. Lora a răspuns: ”Dar concertul ăsta costă să-l faci. Sunt oameni care muncesc la el și să cânți e muncă. Nu-mi vine să cred că explic asta în 2020”.

Lora a fost cerută în căsătorie de două ori

Lora, pe numele său real Laura Petrescu, are 37 de ani. Este o cântăreață de muzică pop-dance. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. În ceea ce privește viața personală, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoaste nu a avuty un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu.

Lora a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de două ori de actualul ei iubit, Ionuț Ghenu.„Am primit de la Ionuț două inele de logodnă și o verighetă. (…) Verigheta este un ineluș, din punctul meu de vedere, cu niște diamante frumoase și îmi place”, a declarat Lora la o emisiune de televiziune.

Lora și Ionuț Ghenu formează o echipă și în plan profesional, el fiind managerul ei, astfel că angajamentele profesionale i-au determinat de multe ori să își schimbe prioritățile din viața privată.

citește și...