Rapperul alături de care Adda a făcut istorie, la începutul carierei, a murit. Mesajul artistei

05.11.2021, 10:33
Rapperul alături de care Adda a făcut istorie, la începutul carierei, a murit. Mesajul artistei

E doliu în lumea muzicii. Rapperul Țeastă, pe numele lui real Andrei Ionescu a murit joi, 4 noiembrie. Țeasta este rapperul alături de care Adda a făcut istorie cu melodia “Minți murdare făcute praf”. “Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe Facebook. Momentan nu se cunoaşte cauza decesului.

Rapperul Teasta a colaborat cu Adda la începutul carierei sale muzicale, la piesa „Minți murdare făcute praf”.

Vestea tristă a fost dată chiar de Adda pe rețelele de socializare

“Drum lin către stele, Ţeastă! Multă putere familiei!”, a scris Adda pe Facebook.  Artista a distribuit piesa „Minți murdare făcute praf”, la care a colaborat cu Țeastă.

„E liniștit acolo, lângă mama lui”

Conform mesajele publicate pe rețelele de socializare, Țeastă avea multe probleme personale.

„Oh Doamne. Știm cu toții că Țeastă a trecut prin multe suferințe….

Îmi pare sincer rău ca nu a reușit să le depășească, dar poate că e liniștit acolo, lângă mama lui”, a scris o persoană apropiată acestuia.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a artistei au lăsat sute de comentarii de condoleanțe.

”Nu cred așa ceva … toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

Țeastă nu a mai postat pe Instagram din luna aprilie

Ultima sa postare este o fotografie în care este îmbrăcat într-o cămașă albastră și cu o pereche de ochelari de soare, artistul afirma că este pregătit să se iubească exact așa cum este.

”Încep sa ma iubesc fiind un arogant..”, scria el la descrierea imaginii.

Adda se lansa în muzică cu piesa „Minți murdare făcute scrum”, alături de Țeastă, în urmă cu 13 ani.

Mesajul artistei, la 12 ani de la debutul în muzică

„Sunt emoțională iar azi! Se împlinesc 12 ani de când am lansat prima mea piesă. Inocența, visul, dorința și muncă m-au condus pe drumul asta și au fost acolo mereu lângă mine în toate clipele frumoase și grele!

Muzica e energia mea, salvarea și umărul pe care plâng! Muzica nu dezamăgește niciodată, muzica doar vindecă! Dacă aș avea voie să beau azi, aș bea pentru entuziasmul care nu ar trebui să se piardă niciodată, pentru toți anii de studio în care am trăit cele mai frumoase și sincere emoții atunci când am compus, pentru toate concertele în care ați cântat ceea ce am compus cuvânt cu cuvânt cu mine, confirmandu-mi că ceea ce fac e bine! Și mai ales acum, în 2020, da! Aș bea pentru muzică punct și pentru sufletele care o duc mai departe! Pentru că ea e emoție, ea e sinceră, ea nu poate fi distrusă de nimeni și de nimic”, spunea Adda anul trecut, când aniversa 12 ani de la debutul în lumea muzicii.

Melodia a fost un succes la acel moment și a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „Loverboy”.

 

citește și...