Randi: ”Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe…”

11.08.2020, 14:19
Randi: ”Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe...”
Randi: ”Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe...”

Muzicianul Randi a mărturisit cel neobișnuit lucru care i s-a întâmplat în ceea ce-i privește pe fanii săi.

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Avantaje, Randi a dezvăluit care a fost cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut un fan pentru el.

„Încă sunt urmărit de o fată peste tot unde mă duc! ? Neobișnuit până la ciudat e acel moment când apare până și pe strada unde stai, tu fiind sigur că nu avea de unde să afle adresa ta”, a declarat artistul.

Cum ar trebui să fie partenera de viață

Randi a fost întrebat ce calități ar trebui să aibă partenera care îl va determina să ajungă la altar.

„Îmi place și mă sperie în același timp cum sună întrebarea! ? Trebuie să fie atât de frumoasă pe cât e și profundă și la fel de înțelegătoare pe cât e și iubită de mine.

Cred că îmi lipsește acea legătură profundă care nu are nevoie de cuvinte și explicații. O potrivire la un alt nivel, subtil, elegant și plin de esență!”, a explicat Randi pentru sursa mai sus-menționată.

”Viața nu e numai despre relații, familie, sau cel puțin așa își spun cei care nu se mai satură de gustul libertății. Deși nu văd deloc o relație că pe o constrângere sau pierdere a libertății. Din contră, iubirea ar trebui să-ți dea aripi!”, a mai spus muzicianul.

Cine este Randi

Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român în vârstă de 37 de ani. Artistul a atins culmile celebrității alături de Marius Moga cu trupa Morandi, fiind unul dintre cei mai longevivi artiști de pe piața muzicală românească. De-a lungul anilor, Randi a acumulat o mulțime de premii naționale și internationale în calitate de solist al trupei. Începând cu anul 2011, Randi a debutat în cariera solo și tot atunci el și-a deschis propria casă de discuri. A lansat numeroase piese de succes, precum ”Prietena ta”,“Până vara viitoare”, “Visător” , “Dansăm” sau ”Ochii ăia verzi”.

citește și...