Ramona Lăzuran s-a despărțit de soț! Primele declarații ale fostului iepuraș Playboy

25.11.2020, 16:52
Ramona Lăzuran s-a despărțit de soț! Primele declarații ale fostului iepuraș Playboy
Ramona Lăzuran s-a despărțit de soț! Primele declarații ale fostului iepuraș Playboy

O altă despărțire zguduie showbiz-ul românesc! Ramona Lăzuran s-a despărțit de soțul său, Cristi Voicu, după 9 ani de relație. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Maia. 

Ramona Lăzuran a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Cristi Voicu! Pentru cei care nu știu, Ramona Lăzuran făcea furori în urmă cu 10-12 ani  la prezentările de modă sau pe coperțile revistelor pentru bărbați, precum Playboy. La vremea respectivă, bruneta răvășea mințile tuturor bărbaților cu formele ei apetisante.

Ramona Lăzuran, primele declarații despre despărțirea de soț

După ce a apărut în Playboy, Ramona Lăzuran s-a cumințit și și-a dorit să aibă o familie. Vestea că Ramona și Cristi Voicu s-au despărțit a șocat pe toată lumea, mai ales că cei doi păreau să aibă o relație solidă.

Ramona Lăzuran a făcut primele declarații și a explicat de ce a luat decizia de a se despărți de Cristi Voicu, un impresar de fotbal celebru din România. Bruneta a mărturisit că a fost o hotărâre luată de comun acord.

‘Am luat de comun acord … hotărârea să ne despărțim. Din păcate, lucrurile care ne separă au depășit lucrurile care ne unesc, astfel ca despărțirea nu a mai putut fi evitată. Cred că am ales o soluție matură și chibzuită. Fiecare ne vom vedea de propriul drum, dar vom avea împreună grijă de fetița noastră, Maia. Pentru mine va fi întotdeauna tatăl Maiei, pentru care am tot respectul și admirația’, a declarat bruneta, pentru Spynews.ro.

În 2012, Ramona Lăzuran a avut un scandal-monstru cu mama lui Cristi Voicu și a preferat să plece de acasă. Se pare că relațiile cu soacra au fost întotdeauna tensionate.

‘Nu m-am certat cu iubitul atât de grav încât să mă mut de acasă niciodată. Acum aș fi ipocrită să spun că nu m-am certat niciodată cu partenerul de viață. (…) Din prea multă dragoste și afectivitate față de copilul meu nu am avut puterea să-mi angajez o bonă. Din păcate s-a ajuns în situația în care să nu am cu cine să-mi las copilul, deși locuiesc cu membri ai familiei în casă”, spunea Ramona Lăzuran în 2012, în cadrul unei emisiuni TV.

A fost amanta lui Mugur Mihăescu

În urmă cu mulți ani, Ramona Lăzuran a fost amanta lui Mugur Mihăescu, actorul din ‘Vacanța Mare’. Deși era căsătorit, bărbatul nu a ținut cont și a avut o relație interzisă vreme de un an cu vedeta Playboy. Cea care a pus punct relației a fost chiar Ramona Lăzuran, care mărturisea că s-a plictisit să îl aștepte pe Mugur să divorțeze de soție.

‘Mie mi s-au făcut toate promisiunile posibile de către Mugur Mihăescu. Îmi spunea că voi avea parte tot ce merită o femeie. Apoi, a început să-mi reproşeze mereu că nu vreau să apar cu el pe stradă, pentru că mi-e ruşine cu el. I-am spus că nu vreau să ies pentru că nu este divorţat, iar eu nu vreau să fiu privită ca o persoană care i-a distrus familia. I-am spus că nu pot sa iau decizii pentru el, ci doar pentru mine’, mărturisea Ramona în urmă cu ceva timp.

citește și...