Ramona Gabor, vacanță de lux în Mykonos! Cum arată în costum de baie

28.07.2019, 17:14
Ramona Gabor, vacanță de lux în Mykonos! Cum arată în costum de baie
Ramona a mers în vacanță la Mykonos

Ramona Gabor a plecat, recent, într-o vacanță în Mykonos, una dintre cele mai populare destinații de vacanță ale milionarilor și nu numai. 

Sora Monicăi Gabor a părăsit pentru scurt timp Dubaiul pentru a se răsfăța pe insula grecească Mykonos, o destinație de petrecere și relaxare foarte populară. 

Șatena se bucură din plin de vacanță. Stă la plajă de la primele ore ale dimineții, iar ca să se răcorească înoată într-o piscină care pare ireală, de tip infinity pool, de unde poate admira panorama superbă cu împrejurimile și cu marea. 

Ramona a devenit gemolog

Sora Monicăi Gabor a plecat, acum câțiva ani, în Dubai, cu dorința de a-și construi o carieră de succes în modelling. Între timp, șatena a devenit antrepenor, după ce a investit 7.500 de dolari pentru a deveni expert în diamante. 

„Recent am făcut în Dubai un curs de gemologie pentru studiul diamantelor, așa că acum pot să spun că sunt expertă în diamante. Pot să mă uit la orice dimant și pot să îl calculez, să îți spun ce carataj are, incluziunile, valoarea lui. M-a costat 7.500 de dolari, a durat șapte săptămâni și am învățat lucruri foarte interesante. De la formarea diamanatului, până la șlefuirea lui, la fiecare unghi, culoare, claritate, formă. Am făcut această școală pentru că voiam să fac trading cu diamante. În Dubai, acest business este destul de comun, pentru că Africa, cel mai mare producător de diamante, este destul de aproape de noi”, a povestit Ramona Gabor pentru click.ro.

 

citește și...