Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu! Cât de urât îi vorbea Gabi Bădălău: ‘E stricată’

15.08.2019, 13:38
Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu! Cât de urât îi vorbea Gabi Bădălău: 'E stricată'
Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu!

Gabi Bădălău nu a dus lipsă de admiratoare, iar printre cele cu care s-a iubit se numără și Ramona Gabor, sora Monicăi Gabor. Bădălău și Ramona s-au cuplat în 2010 și au avut o relație timp de doi ani, însă povestea lor de iubire s-a terminat urât.

Ramona Gabor, umilită de soțul infidel al Claudiei Pătrășcanu!

La finalul relației, Gabi Bădălău a avut multe de spus la adresa Ramonei Gabor. Se pare că acesta a prins-o pe sora Monicăi în timp ce mergea să se întâlnească milionarul din Brașov Ioan Neculaie, împreună cu o altă prietenă.

‘Ramona este un subiect închis. Între noi s-a terminat totul, nu mă mai interesează ce face. Dacă mă voi întâlni cu ea pe stradă, o voi saluta şi atât. Nu mai am nimic de luat de la ea, nu vreau nimic de la ea. A ales această cale, iar eu am drumul meu. Am ţinut la ea, dar acum i-am descoperit o altă faţă.

Am fost împreună doi-trei ani, am crezut că se schimbă, dar – vorba lui Meme (n.r. Mihaela Moise) – dacă e stricată… Mă doare sufletul, dar nu mai am puterea să o apăr. Bine că n-am aflat la 34-35 de ani cum e Ramona, când o luam de nevastă şi poate aveam şi copii. Aşa, s-a terminat totul mult mai uşor’, declara Gabi Bădălău pentru Click!

Gabi Bădălău s-a căsătorit cu Claudia Pătrășcanu în 2015, iar acum cei doi sunt în prag de divorț, din cauza infidelităților bărbatului.

 

 

 

citește și...