Ramona Bădescu abia așteaptă să-și boteze fiul. ”Îmi doresc la Vatican”

28.05.2020, 13:15
Ramona Bădescu abia așteaptă să-și boteze fiul. ”Îmi doresc la Vatican”
Ramona Bădescu abia așteaptă să-și boteze fiul. ”Îmi doresc la Vatican”

Ramona Bădescu abia așteaptă să își boteze fiul. Băiețelul ei a împlinit opt luni.

Ramona Bădescu așteaptă însă cu nerăbdare să poată avea undă verde pentru organizarea botezului băiețelului său, botez pe care își dorește să îl facă la Vatican. Planurile pentru botez i-au fost date peste cap din  cauza pandemiei de coronavirus care a afectat întreaga planetă.

“Mă bucur de fiecare oră și moment petrecute alături de fiul meu și trăiesc din plin ceea ce mi se întâmplă acum. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă și chiar dacă s-a întâmplat mai târziu, nu am nici un regret! Timpul trece extrem de repede, fiul meu a făcut deja 8 luni.

Ceea ce îmi doresc extrem de mult, cea mai arzătoare dorință a mea, este să pot organiza botezul copilului meu, pentru că din cauza acestei situații cauzate de coronavirus nu am putut face nimic.

Așa că primul lucru pe care îl voi face imediat după ce se vor termina restricțiile și vom reveni cât de cât la normal, va fi botezul fiului meu, sper că acolo unde îmi doresc, la Vatican!”, a declarat vedeta pentru click.ro.

”Fiul meu e cam mâncăcios”

Ramona Bădescu a stat în izolare în Italia, acolo unde este stabilită de foarte mulți ani, alături de partenerul ei de viață și de copilul lor. Vedeta mărturisea că se simte împlinită alături de fiul ei.

“Dumnezeu m-a iubit şi mi-a dat un băieţel cuminte… I-am dat lăptic până la două luni şi jumătate, aşa că mă trezeam noaptea din 3 în 3 ore. Fiul meu e cam mâncăcios, seamănă cu mama şi cu tati. A ajuns la 10,1 kilograme, e rotofei, sănătos… ”, spunea Ramona Bădescu.

A trimis măști medicilor din România

la începutul pandemiei, Ramona Bădescu  a trimis măști chirurgicale medicilor din România, care s-au aflat în linia întâi în lupta cu noul coronavirus.

”Cine poate, cum poate să facă un gest, este bine primit, mai ales în această perioadă tristă. Da, am trimis măști și un gând dulce copiilor din Bcurești decât fiul meu. Să știți că gândul meu este mereu acasă, la oamenii mei care m-au iubit, care m-au susținut, care îmi scriu pe Facebook. Îi îmbrățișez…”, spunea vedeta.

citește și...