Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”

31.07.2021, 13:07
Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”
Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”

Cântăreața Raluca Tănase, de la trupa Bambi,  a făcut dezvăluiri din viața sa sentimentală. Artista  și-a deschis sufletul la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a mărturisit că a fost înșelată în dragoste. ”În cea mai recentă relație am fost înșelată”, a declarat cântăreața Raluca Tănase.

Cântăreața Raluca Tănase, în vârstă de 35 de ani, nu prea are noroc în dragoste.

Artista de la trupa Bambi a fost prezentă la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a făcut dezvăluiri despree viața sa sentmentală.

Raluca Tănase, dezvăluiri din viața sentimentală. ”Am avut o singură relație matură în viața mea. În rest, nu cred că am iubit”

Cea mai recentă relația a Ralucăi Tănase a fost cu un avocat pe nume Emil, însă aceasta nu a rezistat probei timpului. Artista a explicat care a fost motivul separării dintre ei. „În cea mai recentă relație am fost înșelată. Am suferit foarte mult. Am avut o singură relație matură în viața mea. În rest, nu cred că am iubit. M-am redescoperit de când nu mai am această relație. Această relație mă acoperea. Nu accept să fiu înșelată într-o relație. Nu spun des te iubesc, nici măcar mamei mele”, a declarat Raluca Tănase, potrivit click.ro.

Raluca Tănase a vorbit și despre relația de patru ani pe care a avut-o, în urmă cu ani, cu fostul fotbalist Nicolae Mitea. “A fost o relație copilărească. A fost prima mea relație, aveam doar 18 ani când am fost împreună. Eram doi copii ce se descopereau pe ei. Ne-am maturizat diferit, la final eu îmi doream lucruri diferite. Sunt temperamentală în relații, sunt posesivă, sunt geloasă. Am fost foarte expusă când am fost cu Nicolae Mitea”, a mai dezvăluit Raluca Tănase.

citește și...