Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus. ”Suntem monitorizați în permanență”

18.03.2020, 09:10
Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus. ”Suntem monitorizați în permanență”
Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus. ”Suntem monitorizați în permanență”

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan a fost testat pentru coronavirus. Acesta se află în Republica Dominicană, unde filmează pentru un nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, de la Antena 1.

Noul coronavirus se răspândește cu rapiditate în toată lumea. Aflat în Republica Dominicană, la filmările pentru show-ul ”Insula Iubirii”, pe care îl moderează la Antena 1, Radu Vâlcan a fost și el testat. Prezentatorul de televiziune a dezvăluit că este monitorizat în permanență.

”Așa cum ar trebui să fie peste tot în lume și aici lucrurile sunt luate foarte în serios. Suntem monitorizați în permanență, iar la cel mai mic semn de boală ești transportat la spital pentru investigații.
Din fericire, toată lumea este sănătoasă. Vă doresc multă înțelepciune, putere și încredere! ???”, a transmis Radu Vâlcan.


Numărul cazurilor de COVID-19 în România a ajuns la 217. 16 persoane au fost vindecate. 29 de cazuri noi au fost confirmate ieri până la ora 18:00.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv cu COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 26 și 64 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.373 de persoane. Alte 18.965 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivel global sunt 180.159 de cazuri confirmate de coronavirus. 7.103 persoane au murit și 80.236 au fost vindecate.

citește și...