Radu Pietreanu, despre lupta cu cancerul. ”Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60”

12.05.2022, 11:07
Radu Pietreanu, despre lupta cu cancerul. ”Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60”
Radu Pietreanu, despre lupta cu cancerul. ”Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60”

Radu Pietreanu, cunoscut grație grupului umoristic Vacanța Mare, a făcut dezvăluiri despre momentele grele din viața sa. Actorul, în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate grave cu care s-a confruntat, când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. ”Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60”, a spus acesta.

Radu Pietreanu este cunoscut publicului larg drept component al grupului umoristic ”Vacanța mare”, alături de care s-a bucurat de mare succes. Actorul a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute din viața sa. 

Invitat la podcastul lui Micutzu, Radu Pietreanu  a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat, când a fost diagnosticat cu cancer la plămâni.

Radu Pietreanu, despre lupta cu cancerul. ”Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe”

”Pot să fiu un exemplu pozitiv pentru cei care o pățesc. Am avut cancer la plămâni. Am intrat în depresie. Când am auzit de cancer, nu știam prea multe. Am și murit un pic, un minut să zic așa. Pe lumea cealaltă e o liniște… Eu vreau prieteni, vreau gălăgie. Când m-am întors, trecuseră trei săptămâni pe pământ. Eram un cadavru care a stat trei săptămâni pe o canapea, fără să vorbească, fără să mănânce, fără să nimic. Slăbisem 36 de kilograme. De la 96 de kg, aveam 60. Când m-am ridicat, am făcut doi pași, am căzut. Nu mai aveam carne între piele și os”, a declarat Radu Pietreanu, relatează wowbiz.ro.


Actorul a explicat și cum a reușit să depășească acea perioadă extrem de dificilă din viața sa: ”M-am dus la tratamente, m-am făcut bine. Aflasem de boala în vară. Prin octombire m-am făcut bine. Am pus mâna pe chitară, după trei săptămâni, deși am zis că nu mă mai interesează scena. (…) Mai mult de 20 de minute nu rezistam pe scenă. Încet, încet, mi-am revenit, am reînceput turneele. De fapt, asta mă ține în viață, energia pe care am dezvoltat-o de-a lungul vieții. Liniștea aia pe care am simțit-o atunci nu e bună. Liniștea aia arată că ai ieșit din scenă, ai ieșit din rol, ai ieșit din viață. Trebuie să faci ceva”.

citește și...