Radu Mazăre se pregătește de însurătoare la închisoare! Detalii incendiare despre nunta fostului primar al Constanței

08.07.2019, 12:28
Radu Mazăre se pregătește de însurătoare la închisoare!

Radu Mazăre se pregătește de însurătoare! Fostul edil al Constanței își va uni destinele, miercuri, 10 iulie, cu iubita lui, Roxana Mihalache.

Radu Mazăre se pregătește de însurătoare la închisoare!

La ceremonie vor participa doar câteva persoane și va avea loc la Penitenciarul Rahova, acolo unde acesta îşi ispăşeşte pedeapsa de 9 ani de inchisoare în dosarul restrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Radu Mazăre și Roxana Mihalache vor deveni soț și soție în doar două zile. Fostul primar și-a cerut iubit de nevastă prin telefon. De altfel, aceasta este și prima nuntă care se va face în spatele gratiilor la Rahova.

Fratele lui Radu Mazăre a dat din casă și a povestit ce costum va purtat mirele în ziua cea mare. Mihai Mazăre se ocupă de toate detaliile necesare unei nunți. Mirii nu vor avea o petrecere.

‘După ce ei doi se căsătoresc, urmează şi ei, la rândul lor, să cunune şi să fie naşii colegului lui de celulă, care şi el vrea să-şi ia prietena în casătorie. O să fie două nunţi într-una.

Nu o să fie o petrecere. Nu ştiu care e regulamentul, cum pot veni invitaţii.  Din ce ştiu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui şi familia Roxanei Trebuie să mă ocup de verighete şi mai am şi sarcini pe care mi le-a dat’, a mărturisit Mihai Mazăre.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor, este încarcerat din 20 mai la Penitenciarul Rahova.