Radu Mazăre se căsătorește astăzi la Rahova! Cine participă la eveniment

10.07.2019, 13:49
Radu Mazăre se căsătorește astăzi la Rahova! Cine participă la eveniment
Radu Mazăre este închis la Rahova

Radu Mazăre și iubita sa, Roxana Mihalache, se căsătoresc astăzi la Penitenciarul Rahova, acolo unde se află încarcerat fostul primar al Constanței. 

Autoritățile nu le-au permis mirilor să aibă nași la nuntă și nici nu vor putea imortaliza fericitul eveniment, pentru că nu este permisă fotografierea. Practic, cununia este tratată ca o vizită normală, fără a putea sărbători în vreun fel. Mazăre și Roxana nu au voie să aducă nici prăjituri, din cauza regulilor stricte ale penitenciarului. 

„El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat Mihai, fratele fostului edil, pentru Mediafax.

Mazăre și Roxana nu vor avea nași

Din păcate, mireasa nu va purta o rochie specială pentru această ocazie, iar Mihai Mazăre spune că nu știe dacă vor fi lăsați în incintă cu flori. 

„Nași nu avem, sunt eu, care sunt martorul care va semna. Pe Roxana nu am auzit-o să fi vorbit că își ia rochie și cu toții ne vom costuma foarte simplu și adaptat situației, foarte simplu. Nu au impus reguli, dar nu e cazul. Cu flori nu știu dacă ne lasă, nu am întrebat, nu ne-am gândit să aducem, Roxana vine cu noi, dar nu cred că ne lasă să trecem cu flori”, a declarat fratele fostului politician.

Ceremonia va dura în jur de o oră și jumătate și va avea loc în aceeași cameră în care Mazăre și-a celebrat ziua de naștere lături de familie, pe 5 iulie. 

Fostul edil al Constanței are de ispășit o pedeapsă de 9 ani de închisoare, în urma condamnării primite în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din Mamaia. 

 

citește și...