Radu Mazăre, prima aniversare după gratii! Cine l-a vizitat pe fostul primar și ce cadouri a primit

05.07.2019, 18:28
Radu Mazăre a împlinit 51 de ani astăzi

Din păcate, Radu Mazăre a avut parte de o aniversare tristă, în spatele gratiilor. Chiar dacă, de data aceasta, nu a putut petrece înconjurat de lux, așa cum îi place, fostul edil a primit vizite la Penitenciarul Rahova. 

Radu Mazăre a împlinit, astăzi, 51 de ani și pentru prima dată, după foarte mulți ani, nu și-a aniversat ziua la malul mării sau într-o destinație exotică, așa cum era obișnuit. 

Cu toate astea, fostul politician a primit vizita familiei de ziua sa. La Rahova au ajuns fratele său, Mihai, fiul său, Răducu, dar și mama lui Mazăre și logodnica sa, Roxana Mihalache. 

Familia i-a adus prăjituri

Mihai Mazăre a declarat presei că nu au avut voie să aducă niciun cadou, însă au venit cu prăjituri.

„Ați văzut că am venit cu soare de la Constanța? Nu avem niciun cadou că nu avem voie să aducem cadouri. Avem tradițională paporniță cu ce se poate aduce aici. Sunt niște prăjituri. Insistă mama să le pună, eu i-am spus că nu le va primi. Nu le-a făcut mama, că nu trebuie să aduci nimic gătit. Trebuie să cumperi și să fie sigilat și împachetat. Nu ne-a spus ce își dorește, că știe și el că nu poate să își dorească nimic, din păcate asta este. Ziua lui va fi foarte anostă, bucuria este că ne revedem noi între noi și că, după atâta vreme, stăm în sfârșit față în față fără un geam”, a declarat fratele fostului primar al Constanței înainte să intre la vizită. 

A vrut să se căsătorească de ziua lui

Mazăre dorea să se căsătorească chiar de ziua lui, însă acest lucru nefiind posibil, a ales data de 10 iulie și așteaptă un răspuns de la Primăria Sectorului 5. 

Fostul primar a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare și în mai anul acesta a fost extrădat din Madagascar, locul unde se afla de mai mult de un an.