Radu Groza, la un pas de moarte! De ce a fost impresarul internat de mai multe ori în spital. Dezvăluiri cutremurătoare

08.06.2021, 09:33
Radu Groza, la un pas de moarte! De ce a fost impresarul internat de mai multe ori în spital. Dezvăluiri cutremurătoare
Radu Groza, la un pas de moarte! De ce a fost impresarul internat de mai multe ori în spital. Dezvăluiri cutremurătoare

Impresarul Radu Groza a trecut prin momente grele, după ce a ajuns de mai multe la spital în stare gravă. Anul trecut, în septembrie, el s-a infectat cu COVID-19 și a ajuns de urgență la spitalul din Iași. 

Din păcate, problemele nu l-au ocolit, iar luna trecută a ajuns din nou pe mâna medicilor, după o criză severă de colecist. Radu Groza a povestit că a fost la un pas de moarte.

Radu Groza a fost la un pas de moarte de două ori

‘A fost o perioadă foarte grea pentru lumea artistică și, implicit, și pentru mine. După cum bine știți, nu s-au organizat concerte, evenimentele private au lipsit și ele cu desăvârșire, iar noi, cei ce activăm în acest domeniu, am fost privați de obiectul muncii. Mai mult decât atât, am fost bolnav de Covid, anul trecut, și am fost nevoit să mă internez în spital.

Inițial, nu am vrut să spun nimănui că am coronavirus, fiindcă existau pe atunci foarte multe suspiciuni din partea oamenilor și mai ales, la vremea respectivă, era o întreagă discuție pro și contra pe marginea subiectului în lumea artistică. Nu știam ce vor spune cei din jurul meu, dacă mă vor ocoli sau mă vor susține, în plus, aveam o stare de rău profundă, nu puteam să respir, mă durea foarte tare capul și nu puteam să mă concentrez! Eram confuz și într-o situație delicată’, a povestit Radu Groza pentru Click!

După ce a scăpat de coronavirus, Radu Groza a ajuns în stare critică pe mâinile chirurgilor.

‘Nu a avut, însă în cazul acesta, mi-a trecut glontele pe la ureche. Pur și simplu, am crezut că mor! A fost vorba despre o criză de colecist severă, mai exact am avut calculi biliari (pietre la fiere, în termeni populari). Pietrele s-au deplasat pe canalul coledoc și, din acest motiv, am avut dureri groaznice. Am stat trei săptămâni în spital. Am trecut prin niște momente foarte dificile. Eram foarte aproape să fac o pancreatită acută, dar Dumnezeu m-a apărat. Am fost operat și pus pe picioare de domnul profesor Cosmin Puia, căruia vreau să îi mulțumesc pentru grija care mi-a purtat-o în toată această perioadă‘, a mai spus acesta.

citește și...