Puya vinde măști de protecție personalizate. Cât costă o bucată

15.08.2020, 10:53
Puya vinde măști de protecție personalizate. Cât costă o bucată
Puya vinde măști de protecție personalizate. Cât costă o bucată

Artistul Puya s-a reprofilat în pandemie. Acesta vinde măști de protecție personalizate.

Puya are o firmă, Maidanez, prin care vindea ticouri, însă odată cu pandemia, artistul s-a reorientat. a inclus în portofoliu și două modele de mască de protecție, care poate fi purtată în mod repetat, după spălare. O bucată costă 20 de lei, potrivit protv.ro.


Artistul a explicat, pentru sursa citată, cum a ales numele brandului său vestimentar.

„MAIDANEZ e câinele ăla pe care oricât ai încerca, nu îl poți dresa… E ăla de nu primește vaccinuri, nu mănâncă sănătos și trăiește bine-mersi. E unul dintre cele mai îndrăgite rase din România… Seamănă cu noi, cumva. Obișnuiți din comunism să facem dintr-o pulpă de pui trei feluri de mâncare, să nu ne plângem de cald sau de frig și să ne descurcăm chiar și atunci când nu avem bani. Probabil ăsta e spiritul MAIDANEZ. Ca și melodia – Nu execut când zici culcaaat…

Primim din ce în ce mai multe comenzi și sunt sigur că e degeaba. La noi dresajul nu prea a mers niciodată, de fapt. Unii spun că suntem necivilizați sau chiar țărani… la noi, ca la nimeni etc… MAIDANEZII găsesc mereu o cale”, a declarat el.

E însurat și are trei copii

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru protv.ro, Puya a dezvăluit cum a cunoscut pe Melinda, cea care îi este soție de mulți ani.

”Ea avea 17 ani când ne-am cunoscut, eu 26. Nebunia tinereții te face să treci peste toate micile imperfecțiuni. Vezi totul frumos. Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur.

Mereu am spus că dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele, unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% că pe ea o căutam”, a afirmat artistul.

citește și...