Puya a revenit în Sălăjan, dar și-a cumpărat o casă la țară

25.11.2019, 16:10
Puya a revenit în Sălăjan, dar și-a cumpărat o casă la țară
Puya a revenit în Sălăjan, dar și-a cumpărat o casă la țară

Puya a revenit în Sălăjan, cartierul unde a copilărit, dar și-a cumpărat recent și o casă la țară. Artistul a vorbit, într-un interviu, despre planurile de viitor. 

Tată de trei fete, Puya a dorit să le arate și copiilor săi frumusețea traiului la țară și să le insufle valorile transmise de bunici, din moși-strămoși. Astfel, artistul a decis să cumpere o casă bătrânească într-un sat, deși în prezent locuiește în Sălăjan, la bloc. Fostul membru al trupei La Familia a povestit că, după mai mulți ani în care a locuit în apropiere de Capitală, a decis să revină în cartierul unde a copilărit. 

Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, se va ocupa personal de recondiționarea casei și plănuiește să le ofere și altor oameni ocazia de a trăi câteva zile la țară. 

„Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din mândrie națională, dacă vrei.”, a povestit rapper-ul, pentru Pro TV. 

citește și...