Prognoza meteo emisă de ANM pentru luna septembrie 2019! Când se va răci

26.08.2019, 11:45
Prognoza meteo emisă de ANM pentru luna septembrie 2019! Când se va răci
Prognoza meteo emisă de ANM pentru luna septembrie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna septembrie 2019. Prima lună de toamnă aduce temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei.

Prognoza meteo emisă de ANM pentru luna septembrie 2019

Începutul lunii septembrie aduce valori termice ridicate. Abia după jumătatea lunii septembrie temperaturile încep să mai scadă și frigul se va resimți cu adevărat.

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații nu vor fi însemnate cantitativ și se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Valorile maxime și minime se vor încadra între 19 și 6 grade C. Prognoza meteo emisă de ANM pentru luna septembrie 2019 arată că românii mai pot merge la mare, deși temperaturile nu vor mai fi caniculare, iar plaja mult mai liberă.

Pe litoral, cerul va predominant senin în prima parte a lunii septembrie, cu temperaturi maxime cuprinse între 24 și 27 de grade. Precipitațiile vor apărea în a doua parte a intervalului.

citește și...