Prognoza meteo, 6 noiembrie 2020! Cer noros și precipitații în anumite zone

06.11.2020, 12:47
Prognoza meteo, 6 noiembrie 2020! Cer noros și precipitații în anumite zone
Prognoza meteo, 6 noiembrie 2020! Cer noros și precipitații în anumite zone/ foto: pixabay

În cursul zilei de vineri, 6 noiembrie, meteorologii au anunțat că vor fi înnorări temporare în prima parte a zilei, iar local vor fi precipitații sub formă de ploi slabe.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 15 grade, iar cele minime se vor încadra în intervalul 3-5 grade Celsius. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar cerul va fi noros în centrul și în jumătatea nordică a teritoriului.

Cer noros și precipitații în anumite zone din țară 

Valorile termice vor fi mai mici în comparație cu zilele precedente. În zonele montane vor fi cel mult 6-7 grade Celsius.

În Muntenia, ziua de vineri aduce cer variabil și temperaturi plăcute de până la 14 grade. În București, vremea va fi frumoasă, cu cer variabil spre senin și temperaturi în normalul perioadei. Maxima de astăzi va atinge 14 grade.

Pe litoralul românesc, ANM anunță cer temporar noros în cea mai mare parte a zilei. În timpul dimineții se vor semnala condiții de ceață densă, iar maximele termice înregistrate la Constanța vor fi de 11-12 grade Celsius. Minimele din timpul nopții vor coborî până la 8 grade Celsius.

citește și...