Prognoza meteo, 27 octombrie 2020: vremea se mai încălzește puțin

27.10.2020, 10:54
Prognoza meteo, 27 octombrie 2020: vremea se mai încălzește puțin
Prognoza meteo, 27 octombrie 2020: vremea se mai încălzește puțin/ foto: pixabay

Pentru marți, 27 octombrie, meteorologii au anunțat că vremea se mai încălzește puțin. În zonele de vest vor mai fi câțiva stropi de ploaie, iar dimineața va fi ceață în multe zone.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime ale zilei vor ajunge până la 22 de grade în Muntenia și 15 grade în depresiuni.

În ținuturile vestice găsim vreme frumoasă, cer senin și un vânt mai insistent în sudul Banatului. Se face mai cald decât ieri și pe la amiază se ating 21…22 de grade.

Valorile termice, ridicate pentru această perioadă

În Moldova sudică și în nordul Munteniei va fi ceață densă dimineața, iar pe la amiază se ating 19…20 de grade.

Și în Capitală, va fi o atmosferă plăcută și mai caldă decât ieri, cu o maximă de 20 de grade. Doar dimineața va fi mohorâtă, cu ceață, îndeosebi la marginea orașului.

La munte, temperaturile vor fi ridicate pentru acest moment al anului. Vremea se va menține frumoasă și în zilele următoare, însă seară sunt anunțate ploi locale, iar vântul prinde putere, la altitudini mari.

De vineri, vremea se va răci în aproape toate regiunile țării. În zonele montane își vor face apariția ninsorile și lapovița.

citește și...