Prognoza meteo, 21 septembrie 2020: vremea începe să se încălzească

21.09.2020, 11:59
Prognoza meteo, 21 septembrie 2020: vremea începe să se încălzească
Prognoza meteo, 21 septembrie 2020: vremea începe să se încălzească

Seara trecută, la Miercurea Ciuc, temperaturile au scăzut până la limita înghețului. Totuși, ANM a anunțat că săptămâna aceasta începe cu vreme mai caldă pentru această perioadă. Precipitațiile vor lipsi, iar temperaturile maxime vor depăși 25 de grade Celsius în aproape toată țara.

Vremea începe să se încălzească ușor, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în masivele sudice.

Vremea se va încălzi

Ploi se vor mai semnala izolat, în vest, nord-vest, în centru și la munte. În București, vremea va fi frumoasă și caldă cu maxime de până la 30 de grade Celsius, potrivit meteorologilor.

Temperaturile maxime ale zilei se vor încadra între 22 și 28 de grade Celsius, iar cele minime, în general, între 5 și 16 grade Celsius.

Luna septembrie va fi una plăcută

La munte, vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat, trecator cu unele intensificări în Munţii Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali.

În toată luna septembrie vremea rămâne destul de caldă. Toamna se instalează odată cu venirea lunii octombrie, când se răcorește în toată țara.

Sfârșitul lunii septembrie vine aduce temperaturi care vor urca până la 23 de grade Celsius la amiază, iar noaptea și dimineața vor oscila între 16 -19 grade Celsius.

citește și...