Prognoza meteo, 21 octombrie 2020: temperaturile încep să crească ușor

21.10.2020, 12:33
Prognoza meteo, 21 octombrie 2020: temperaturile încep să crească ușor
Prognoza meteo, 21 octombrie 2020: temperaturile încep să crească ușor/ foto: pixabay

Pentru ziua de miercuri, 21 octombrie, meteorologii au anunțat că valorile termice vor vor marca o ușoară încălzire în aproape toate regiunile țării. Temperaturile maxime vor ajunge până la 19 grade Celsius în sudul Munteniei.

În zonele de deal și de munte, vremea va fi în continuare rece, iar minimele vor fi de -8 grade Celsius și 10…12 grade Celsius în dealurile de Vest şi pe litoral.

Temperaturile încep să crească ușor în toate regiunile

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, dar trecător şi în regiunile vestice și estice.

În zonele joase din sud, mai ales dimineața și noaptea se va forma ceață, iar izolat în zonele depresionare se va produce brumă.

În Capitală,  vremea se va menține rece dimineaţa, însă spre amiază, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade. Joi și vineri, vremea se va încălzi, iar temperaturile vor depăși chiar și 20 de grade. În zilele următoare, temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jurul a 13 grade pe litoral

citește și...