Prognoza meteo 21 iulie! Vremea va fi una plăcută, dar revine canicula

21.07.2019, 11:06
Prognoza meteo 21 iulie! Vremea va fi una plăcută, dar revine canicula

Prognoza meteo 21 iulie! În intervalul 19 – 21 iulie, vremea va fi una în general frumoasă, însă nu scăpăm de precipitațiile de scurtă durată. Cele mai frecvente instabilități atmosferice se vor semnala în nordul țării.

Prognoza meteo 21 iulie! Vremea va fi una plăcută, dar revine canicula

Aici se pot înregistra cantități semnificative de precipitații. Vântul va sufla în general cu 36 Km/h, iar șansele de precipitații scad pentru 98% din zonele populate ale ţării. Temperaturile maxime vor fi în creștere: duminică, 21 iulie să putem ajunge chiar la 31 grade Celsius.

Vremea în Capitală va fi una plăcută. Este bine de ştiut că sunt așteptate averse de scurtă durată, cu probabilitate mai mare după-amiaza. Cerul va fi variabil și va prezenta unele înnorări după orele prânzului, atunci când sunt așteptate și ploile. Vestea bună este că temperaturile vor mai urca puțin în comparație cu zilele trecute. După acest weekend trebuie să ştiţi că revin temperaturile ridicate în România.

Se reinstalează căldura sufocantă peste ţară. Meteorologii au emis o alertă de caniculă pentru România timp de trei zile, începând cu ziua de duminică, 21 iulie 2019.

Disconfortul termic va fi din nou dușmanul nostru, căci temperaturile vor depăși 35 de grade Celsius. Este vorba despre un val de aer saharian care va parcurge Europa de la Vest la Est. În anumite zone temperaturile vor depăși până și 40 de grade, la umbră.

 

citește și...