Prognoza meteo, 2 noiembrie 2021. ANM anunță ploi în București. Cum va fi vremea în restul țării

01.11.2021, 21:01
Prognoza meteo, 2 noiembrie 2021. ANM anunță ploi în București. Cum va fi vremea în restul țării

Prognoza meteo pentru ziua de marți, 2 noiembrie 2021, a fost emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Potrivit specialiștilor în meteorologie, vremea va fi, în general, înnorată.

Vremea va fi, în general, închisă și vor fi înregistrate ploi pe arii relativ exinse în jumătatea de sud-vest a țării și pe arii restrânse în restul regiunii. În timpul nopții, meteorologii anunță ploi slabe sau burniță, în special în partea de est a țării.

Precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare vor fi semnalate la altitudini de peste 2000 m, cu precădere în masivele nordice.

Vremea va fi rece în majoritatea țării

Va ploua aproape în toate regiunile, iar temperaturile se vor resimți chiar mai reci decât va arăta mercurul termometrelor.

În Brașov vor fi minim 3 grade și maxim 14 grade Celsius, în Craiova minim 6 și maxim 11. Precipitațiile vor fi predominante în aceste zone.

În Constanța minima va fi de 9 grade Celsius și maxima va fi 16 grade.

Vremea în București

În București, vom avea un cer instabil, temperatura maximă va fi de 16 grade ziua, în timp ce temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Marți se anunță ploi în București, săptămâna aceasta.

Temperaturile vor crește în zilele următoare în Capitală, iar joi și vineri maxima va fi de 21 de grade Celsius.

Săptămâna 1 – 8 noiembrie 2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea vestică a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit meteo.ro.

 

citește și...