Prognoza meteo 19 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM

19.11.2021, 11:06
Prognoza meteo 19 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM

Vremea de vineri, 19 noiembrie 2021, potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) va fi în general înnorată în toate zonele țării. Meteorologii  anunță că in zonele montane, ninsoarea și viscolul își fac apariția.

Meteorilogii anunţă temperaturi sub cele normale perioadei în nordul, centrul și estul țării. În zonele montane vor fi ninsori şi viscol. Pe parcusul zilei, ploile îşi vor face apariţia şi în alte zone, inclusiv în Bucureşti.  Vântul va sufla moderat, cu intensificării în zonele montane şi pe arii mai restrânse şi la viteze mai mici în centru şi în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 12 grade, iar cele minime între 0 şi 8 grade. În zonele joase de relief vor fi condiţii de ceată.

Vremea în Capitală

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimã va fi de 3…5 grade.

 

Iată ce temperaturi ne așteaptă vineri și în alte orașe:
Brașov: 6 grade
Iași: 9 grade
Cluj Napoca: 7 grade
Constanța: 10 grade
Bacău: 10 grade
Timișoara: 9 grade
Oradea: 8 grade
Sibiu: 8 grade
Giurgiu: 11 grade
Galați: 11 grade
Arad: 9 grade
Piatra Neamț: 9 grade
Târgu Mureș: 6 grade
Ploiești: 11 grade
Pitești: 11 grade

Vremea, sâmbătă, 20 noiembrie

Sâmbătă, valorile termice diurne vor crește față de intervalul anterior, astfel că se vor situa peste mediile climatologice specifice lunii noimebrie, chiar cu mult în regiunile sudice și estice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest, nord și centru, unde doar pe arii restrânse va ploua.

La munte, în zonele înalte, vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului și în nord-estul și sud-vestul țării. Maxima se va încadra, în general, între 7 și 15 grade, iar minima între 0 și 9 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe alocuri, va fi ceață.

Vreme, duminică, 21 noiembrie

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi între 7 și 14 grade, iar cele minime între -3 și 9 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

citește și...