Prognoza meteo 17 septembrie 2019: vremea se schimbă radical! Frigul se instalează în majoritatea regiunilor

17.09.2019, 11:15
Prognoza meteo 17 septembrie 2019: vremea se schimbă radical! Frigul se instalează în majoritatea regiunilor

Vara târzie din acest an se apropie de final. Temperaturile vor scădea brusc în ultima jumătate a săptămânii și va ploua din loc în loc.

Prognoza meteo 17 septembrie 2019: vremea se schimbă radical!

Prognoza meteo 17 septembrie 2019! Vremea va fi mai rece față de cea normală în jumătatea de nord a țării, dar se va menține călduroasă în sud. Maximele vor avea valori de la 16 grade în nordul Moldovei până la 33, poate chiar 34 de grade în Oltenia și în sudul extrem.

Va ploua în Maramureș, în nordul Moldovei și, local, în Banat, la deal și la munte. Pe creste, vântul va atinge viteze de până la 90 km/h, dar intensificări vor fi și în zonele mai joase, în special din nord-est.

În București, vremea se va încălzi deosebit de mult în următoarele ore și se vor atinge 32 de grade Celsius după-amiază. Soarele va fi generos, iar vântul va adia ușor.

De miercuri, răcirea vremii va afecta toată țara, astfel că joi și vineri, termometrele vor mai indica 23 de grade doar în Lunca Dunării. Totodată, vor scădea și temperaturile nocturne care, în depresiunile din estul Transilvaniei, vor fi negative și vor duce la apariția brumei

citește și...