Prognoza meteo, 15 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM

14.11.2021, 19:08
Prognoza meteo, 15 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Meteorologii anunță că vremea de luni, 15 noiembrie 2021, va fi, în general, închisă în sudul şi estul ţării,  unde ploile slabe sau burniţa vor persista. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasã. Maximele ajung la 12 grade, iar minimele coboară şi până la -3.

La noapte, în regiunile extracarpatice va fi nebulozitate de nivel jos şi pe arii restrânse ceaţă, asociate trecător cu ploi slabe sau burniţă. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, şi doar izolat, cu o probabilitate mai mare în zonele joase de relief din centru, va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -3 şi 7 grade, potrivit vremea.ro.

Vremea  în ţară

În timp ce în vestul și centrul teritoriul cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse se va semnala ceață, în Carpații Orientali și Meridionali izolat vor fi posibile precipitații slabe mixte.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 12 grade, iar cele minime, în general, între -3 şi 7 grade.

Cum va fi vremea în București

În Bucureşti, vremea va fi în general închisã. Trecător vor fi condiţii de burniţă, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 9…10 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade.

 

citește și...