Prognoza meteo, 14 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM

13.11.2021, 20:45
Prognoza meteo, 14 noiembrie 2021. Care sunt previziunile ANM
Foto: Shutterstock

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză. Meteorologii anunță că vremea de duminică, 14 noiembrie 2021, va fi, în general, închisă, cu ceaţă, pe alocuri.

Cerul va fi mai mult senin în majoritatea zonelor țării, iar ceața va fi prezentă dimineața și seara în toată țara. Vântul va sufla slab şi moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului şi în zona Carpaţilor Meridionali.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 şi 7 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã la -8 grade, dar şi mai ridicate în Dobrogea pânã spre 8-10 grade.

Vremea în București

La noapte, în Bucureşti, cerul va fi noros, iar trecãtor mai ales spre dimineaţã vor fi condiţii de burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimă înregistrată va fi de 5…6 grade, iar cea maximă va fi de 12 grade, potrivit vremea.ro.

Vremea la munte

Pe alocuri, dimineaţa şi pe parcursul nopţii, va fi ceaţă pe văi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Temperatura aerului va avea valori uşor mai mici faţă de intervalul anterior.

 

citește și...