Prognoza meteo 12 noiembrie. Care sunt previziunile ANM

11.11.2021, 17:51
Prognoza meteo 12 noiembrie. Care sunt previziunile ANM

Meteorolgii au anunțat cum va fi vremea vineri, 12 noiembrie. Potrivit specialiștilor în meteorologie de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie) vremea va fi în general însorită în toate zonele țării, cu posibila ceață. Temperaturile maxime vor fi apropiate de 15 grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 12 noiembrie 2021.

La noapte, vremea se va menţine rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar mai ales în a doua parte a nopţii pe alocuri se va semnala nebulozitate joasă sau ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări seara şi la începutul nopţii în sudul Banatului şi al Moldovei. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 şi 7 grade, posibil mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -9…-8 grade.

Specialiștii meteo au anunțat că urmează o perioadă cu soare. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineața.

Vremea va continua să se încălzească ușor, în Capitală

Cerul va fi însorit toată ziua.

În București, cerul va fi preponderent senin, dar în cursul nopţii, vor fi condiţii de formare a ceţii şi a norilor de nivel jos. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească până în jurul a 0 grade. Presiunea atmosferică va scãdea uşor.

Săptămâna 8 – 15 noiembrie 2021

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în regiunile vestice și nordice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile vestice, centrale și nord-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

 

citește și...