Prognoza meteo, 11 septembrie 2020: vreme frumoasă în toate regiunile țării

11.09.2020, 15:51
Prognoza meteo, 11 septembrie 2020: vreme frumoasă în toate regiunile țării
Prognoza meteo, 11 septembrie 2020: vreme frumoasă în toate regiunile țării/ foto: pexels

Vremea continuă să fie frumoasă în majoritatea regiunilor țării. Cerul va fi variabil, iar vântul bate în general slab și moderat. Deși suntem în luna septembrie, vremea pe litoral este în continuare destul de bună pentru plajă.

Temperaturile maxime se încadrează între 26 și 32 de grade Celsius, iar cele minime ajung până la 11 grade. Valorile termice sunt mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă.

În Capitală, vremea se va menține frumoasă și caldă în următoarele zile, iar temperaturile maxime vor fi de 30 de grade.

Cum va fi vremea la munte și la mare

Pe litoral, vremea va fi perfectă pentru plajă, dar un pic mai răcoroasă față de ultima perioadă. Temperaturile maxime vor ajunge până la 26 de grade Celsius.

La munte, vremea va fi caldă, iar maximele ajung până la 24 de grade, iar cele minime până la 13 grade. Va fi mai frig în timpul nopții, iar șansele de precipitații sunt reduse.

În zonele de câmpie, vremea se menține caldă pentru această perioadă. Valorile maxime se vor situa între 25 și 32 de grade Celsius, iar minimele ajung până la 13-17 grade.

citește și...