Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei! Cum a fost dată de gol

03.12.2019, 17:33
Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei! Cum a fost dată de gol
Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei! 

Caz șocant la o școală celebră din Cape Town, Africa de Sud! O profesoară de istorie este acuzată că a ademenit puțin cinci elevi de la Colegiul Bishop Diocesan pentru a întreține relații sexuale cu ei. 

Profesoara de istorie și-a ademenit elevii și a întreținut relații intime cu ei!

Fiona Viotti, în vârstă de 30 de ani, a profitat de faptul că arată foarte bine și a făcut sex cu minorii. Tânăra a fost model, iar tatăl ei a fost tot profesor de istorie la același colegiu. 

Cel care a dat-o de gol a fost un băiat de 17 ani, care a povestit părinților ce a făcut cu profesoara de istorie. Fiona Viotti devenise obsedată de el. Tânărul a vrut să încheie relația cu Fiona, dar aceasta l-a forțat să nu facă asta. Speriat, băiatul a recunoscut că a făcut amor cu profesoara lui.

Astfel, conducerea școlii a demarat o anchetă, în urma căreia au fost descoperiți alți elevi care au avut relații intime cu Fiona Viotti, în ultimii șase ani. 

Șocant este faptul că tânăra a profitat de copii înainte și după ce s-a căsătorit cu Pablo. După ce a aflat că s-a aflat adevărul, aceasta și-a dat demisia pentru a nu fi trasă la răspundere. Fiona și-a angajat un avocat și a ajuns la psihiatru. Din păcate, conducerea școlii nu poate lua nicio acțiune disciplinară împotriva ei, dar i s-a retras dreptul de a mai preda vreodată.

Cu toate acestea, părinții copiilor vor să facă dreptate. Se pare că Fiona se filma și în ipostaze obscene, iar pozele le trimitea elevilor săi.

„La început a vrut și el, însă după puțin timp a devenit o victimă. Nu mai putea să scape de ea. Profesoara a fost cea care a inițiat totul. I-a dat mesaje și i-a spus să vină la ea acasă. La un moment dat băiatul s-a săturat de ea, dar profesoara nu îl lăsa în pace”, a declarat unul dintre părinții, conform Daily Mail.

Sursa: Daily Mail 

citește și...