Procurorii au dat verdictul dur: victima a fost declarată moartă! Încadrarea criminalului din Caracal, schimbată oficial!

26.07.2019, 16:20
Procurorii au dat verdictul dur: victima a fost declarată moartă! Încadrarea criminalului din Caracal, schimbată oficial!
Alexandra a dispărut miercuri

În urma percheziției de mai bine de 8 ore efectuate la suspectul de crimă din Caracal, autoritățile au decis să îl cerceteze pe bărbat pentru omor calificat, ceea ce nu poate însemna decât că investigatorii au dovezi privind uciderea fetei dispărute miercuri. 

Astfel, practic polițiștii au confirmat că Alexandra Măceșanu, adolescenta din Dobrosloveni dispărută miercuri, nu se mai află în viață, fiind cel mai probabil ucisă de mecanicul auto de 65 de ani. Din câte se pare, în urma percheziției de la locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe rămășite umane, dar și bijuterii și haine care i-au aparținut victimei. 

Suspectul se află în acest moment la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, și, din spusele surselor din anchetă, va fi reținut și propus pentru arestare preventivă, sub suspiciunea de omor calificat. Conform acelorași surse, bărbatul neagă faptele și spune că nu a comis nicio crimă. Acesta a explicat că oasele pe care oamenii legii le-au găsit arse în curtea lui provin de la mai mulţi câini.

citește și...