Probleme pentru Laurette. ”Am avut două zile foarte grele”

21.10.2020, 10:03
Probleme pentru Laurette. ”Am avut două zile foarte grele”
Probleme pentru Laurette. ”Am avut două zile foarte grele”

Laurette Atindehou s-a confruntat zilele acestea cu o răceală care i-a dat mari bătăi de cap. Timp două zile, vedeta s-a simțit foarte rău.

Laurette a vorbit despre starea sa de sănătate la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars. Vedeta a mărturisit că răceala i-a dat mari bătăi de cap. Laurette a explicat și că și-a făcut testul pentru coronavirus de trei ori până acum, toate testele ieșind negativ.

”Am avut două zile foarte grele, am răcit foarte tare, dar este gripă, am făcut testul, din fericire, a ieșit negativ. Am avut dureri în gât, roșu în gât, am băgat ceva medicamente în ultima vreme, ceaiuri.

Eu sunt la al treilea test, toate au ieșit negative. E doar o gripă, nu am avut febră, decât dureri de gât și probleme cu gâtul. Dar am zăcut, am zăcut câteva zile rău de tot. Dar azi mi-a fost mai bine și cred că mâine aș putea ieși din casă, dar nu o fac, mai stau”, a declarat Laurette, potrivit spynews.ro.

Vedeta a luat toate măsurile pentru a-și proteja fetița, Serena.

”Fetița mea nu mai doarme cu mine, am încercat să o feresc cât mai mult, port mască, îi dau tot felul de medicamente pentru imunitate”, a mai spus ea.

Laurette a trecut prin experiențe traumatizante când era copil

Aceasta a fost victima colegilor care făceau comentarii urâte pe seama ei, din motive rasiale. Despre umilințele îndurate a vorbit vedeta într-o postare pe contul său de socializare.

”Victimă am fost și eu când eram mică și știu ce înseamnă să te umilească alți copii în școală, îmi aduc aminte cum mă făceau, cioară și râdeau de mine la baie că sunt neagră și negri nu au voie la baia albilor, sau cum mă spălau iarna cu zăpada să mă fac albă să pot intra în curtea școlii, cum mă trăgeau de păr că aveam părul creț “ca na așa au negri părul cret” și mă trăgeau tare de păr îmi ziceau că am păr de oaie neagră, îmi aduc aminte cum încă la facultate, în anul 1, colegi aduceau ciocolată albă și făceau mișto de mine să mănanc să mă pot murdări și eu la gură!!!

Da, și astea sunt doar câteva umilințe, am crezut că în timp vor dispărea dar nu, am observat asta din ce în ce mai des în rândul adolescenților. Ideea de a pune victimă în genunchi, de a o înconjura încât să nu se poată apăra deloc, e grav și trebuie să răspundeti penal pentru aceste fapte grave”, a mărturisit Laurette.

citește și...