Probleme de sănătate pentru Leonard Miron. A ajuns pe patul de spital

10.06.2020, 15:54
Probleme de sănătate pentru Leonard Miron. A ajuns pe patul de spital
Probleme de sănătate pentru Leonard Miron. A ajuns pe patul de spital

Fostul prezentator de televiziune Leonard Miron și-a îngrijorat fanii după ce a publicat, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii de la spital. Acesta apare cu branula în mână.

Leonard Miron are probleme de sănătate. Acesta a ajuns pe patul de spital. Fostul prezentator de televiziune a postat fotografii din spital, într-una dintre acestea apărând cu o branulă.


”Ziua în care am realizat că am o inimă”, a notat Leonard Miron în dreptul imaginilor, lăsând să se înțeleagă că ar avea probleme cu inima.

Fanii i-au trimis numeroase mesaje în care i-au făcut urări de sănătate și l-au încurajat.

De curând, Leonard Miron mărturisea că el și iubitul său au fost infectați cu coronavirus, însă au reușit să se vindece.

A fost diagnosticat cu cancer

Leonard Miron a fost ani de zile prezentator la Televiziune Națională. Ulterior, acesta a plecat în Anglia. A fost steward, iar apoi a lucrat la o companie specializată în croaziere.

În vara anului 2018, Leonard Miron a fost diagnosticat cu cancer de pancreas. Acesta explica cum a fost diagnosticat cu cumplita boală.

”În luna august, am fost diagnosticat cu cancer pancreatic. Foarte puţini au ştiut, şi Miguel (n.r. partenerul lui de viață) a aflat destul de târziu şi atunci am decis cu el că este un lucru personal şi că este mai bine, din superstiţie sau din felul în care este el educat, că e mai bine să rămână între noi”, explica fostul prezentator într-un interviu.

„Norocul a fost că poziţia tumorii a fost favorabilă, dimensiunea era extraordinar de mică. Eu am depistat-o întâmplător, pentru că mă îngrăşam foarte mult, mă îngraş fără să mănânc foarte mult şi atunci am făcut nişte teste”, adăuga el.

Leonard Miron a apelat la ajutorul unui psihilog pentru a depăși momentele dificile.

”Primul lucru pe care noi am decis să-l facem a fost să încep să lucrez cu un psiholog, pentru că evident că eu am căzut foarte mult. Cel mai bun medicament care luptă împotriva bolii ăsteia este creierul tău şi puterea ta de a lucra cu el”, dezvăluia el.

 

citește și...