Problema de sănătate cu care i-a dat bătăi de cap Ștefaniei. ”Simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”

31.08.2020, 10:53
Problema de sănătate cu care i-a dat bătăi de cap Ștefaniei. ”Simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”
Problema de sănătate cu care i-a dat bătăi de cap Ștefaniei. ”Simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”

Ștefania, iubita lui Speak, s-a confruntat cu o problemă care i-a dat mari bătăi de cap. Artista a avut probleme la ochi din cauza unei alergii.

După ce s-a întors din vacanța de la mare, Ștefania, iubita luib Speak, a avut probleme de sănătate. Aceasta le-a povestit fanilor din mediul online ce simptome a avut.

„Astăzi m-am trezit cu ochii foarte sensibili și pe parcursul zilei s-a tot agravat situația cu ochii mei. Mi s-au înroșit din ce în ce mai tare. Au început să lăcrimeze foarte rău și mă usturau. […] Mă trezesc dimineața extrem de răgușită, îmi mai revin cumva pe parcursul zilei, dar nu-mi trece de tot”, a explicat Ștefania, potrivit spynews.ro.

Ulterior, artista și-a dat seama că e vorba de o alergie, se pare la ambrozie, conform sursei citate, și a luat un tratament care i-a ameliorat starea.

„Mă bucur că mi s-a mai liniștit senzația de usturime a ochilor și nu-mi mai lăcrimează chiar atât de tare, pentru că simțeam efectiv că îmi iau ochii foc”, a mai spus Ștefania.

Cea mai mare provocare pentru Speak și Ștefania la ”Asia Express”

Speak și Ștefania au vorbit despre cea mai mare provocare de care au avut parte pe parcursul participării la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1.

Speak și iubita lui, Ștefania, au participat împreună la cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express. Cei doi au ajuns până în finală, unde au fost învinși de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Speak și Ștefania au explicat, într-un interviu pentru revista Unica, care a fost cea mai mare provocare pentru ei pe durata competiției.

„Să cerșesc orice. Creierul nostru nu a fost educat să cerșească. Este îngrozitor”, a declarat Ștefania.

„Eu nu am avut nicio problemă”, a spus și Speak, care a recunoscut, însă, că iubita sa i-a făcut viața mai ușoară pentru că „cerșea, îmi ușura mie treaba și nu muream de foame”.

citește și...