Problema cu care se confruntă Ștefania, iubita lui Speak. ”M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”

22.06.2020, 12:38
Problema cu care se confruntă Ștefania, iubita lui Speak. ”M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”
Problema cu care se confruntă Ștefania, iubita lui Speak. ”M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”

Ștefania, iubita cântărețului Speak, se confruntă cu o problemă neplăcută de care se lovesc multe femeie – căderea părului.

Ștefania a explicat că se confruntă cu această problemă de ceva vreme. Iubita lui Speak a declarat că a început un tratament special  și speră să remedieze problema căderii părului.

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”, a spus Ștefania, citată de spynews.ro.

„Așa că am ales la farmacie un tratament farmaceutic care să mă ajute să nu mai îmi cadă părul atât de tare sau să-l întăresc”, a adăugat ea.

„M-am apucat deja de tratament de o săptămână și puțin”, a încheiat Ștefania.

Speak și Ștefania pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Au făcut echipă la ”Asia Express”

Speak și iubita lui, Ștefania, au format una dintre echipele care au participat la cel de-al treilea sezon al competiției ”Asia Express”.  Au fost una dintre cele mai competitive echipe din concurs. Cei doi au ajuns în finală, unde au fost învinși de perechea formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, cu care cei doi sunt foarte buni prieteni.

citește și...