Prințul Andrew al Marii Britanii, acuzat că a violat o minoră

29.08.2019, 11:31
Prințul Andrew al Marii Britanii, acuzat că a violat o minoră
Prințul Andrew era bun prieten cu Epstein, care era acuzat de trafic de minore

O tânără îl acuză pe Prințul Andrew al Marii Britanii că a violat-o pe vremea când aceasta avea doar 17 ani. 

Click scrie că Virginia Roberts Giuffre vrea ca Ducele de York să plătească pentru ce a făcut. Femeia a povestit că, atunci când avea doar 17 ani, a fost obligată de trei ori să întrețină relații sexuale cu prințul, declarând că „știe exact ce a făcut și ar trebui să recunoască”. În presă a apărut și o imagine în care Virginia apare alături de prinț, chiar din perioada în care s-ar fi petrecut faptele reprobabile. 

Prințul Andrew era prieten apropiat cu Jeffrey Epstein

Ducele de York era bun prieten cu afaceristul american Jeffrey Epstein, care și-a pus capăt zilelor pe 10 august, în închisoare, în timp ce era cercetat pentru trafic de minore. De altfel, Prințul Andrew a susținut că nu știa că Epstein este pedofil și că îl crede nevinovat. 

„Nu mi-am dat seama și nici nu am fost martorul unui comportament suspect din partea lui. A fost o greșeală să mă văd cu el în 2010, după ce a fost eliberat, și încă regret că am făcut asta. Am greșit să cred că îl cunoșteam. Evident, el nu era așa cum credeam eu, după cum arată și dezvăluirile făcute despre acesta. Îmi pare rău pentru victimele sale. Sinuciderea lui Jeffrey Epstein a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns”, a spus prințul Andrew pentru The Independent.  

Virginia Roberts Giuffre a povestit și că Epstein ar fi violat-o când avea doar 15 ani și lucra la un club din Florida, SUA. 

 

citește și...