Prin ce a trecut Andreea Marin. ”Am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă”

16.11.2021, 15:45
Prin ce a trecut Andreea Marin. ”Am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă”
Prin ce a trecut Andreea Marin. ”Am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă”

Vedeta de televiziune Andreea Marin în vârstă de 46 de ani, a povestit despre un moment dificil prin care a trecut cu ceva timp în urmă. Acesta a mărturisit la emisiunea prezentată de Ionela Năstase și Adi Hădean cum a ajuns pe mâna medicilor din cauza oboselii și a epuizării. ”Am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă”, a spus vedeta TV.

Andreea Marin a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate din cauza epuizării și a oboselii.

Vedeta de televiziune și-a amintit de un episod neplăcut de care a avut parte în trecut, când, după filmările de la o emisiune i s-a făcut rău și a solicitat o ambulanță care a preluat-o de pe stradă.

Prin ce a trecut Andreea Marin. ”Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare”

“Eu sunt o fire creativă, muncesc mult. Sunt zile și nopți nedormite și asta se întâmplă dintotdeauna, nu e vreo noutate, dar nu mă obligă nimeni. În fond, nimeni nu ne obligă să facem un lucru dacă nu îl vrem cu adevărat sau nu avem o motivație să facem asta. Nu m-aș plânge, nici măcar când am căderi. Sunt perioade mai dificile, când ajungi la medic și îți spune că ești burnout”, a declarat Andreea Marin, citată de wowbiz.ro.

”Da, chiar anul trecut mi s-a întâmplat, în timpul filmărilor. Efortul prelungit, pe luni de zile, a dus la o stare de epuizare, nu făceam doar asta, bineînțeles, niciodată nu fac un singur lucru, și atunci s-a dezechilibrat balanța. Dar am ascultat de medici în momentul în care am ajuns să fiu luată de SMURD de pe stradă. Nu știu dacă a fost rău, dar a fost un semnal de alarmă”, a adăugat aceasta.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori și are o fată

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

 

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a fost întrebată într-un  interviu pentru impact.ro de ce nu își unește destinul, oficial, cu actualul ei iubit.

”Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care se întâmple altfel”, a declarat Andreea Marin despre relația cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...