Prin ce a trecut Alina Pușcaș. ”Am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum”

14.05.2021, 14:01
Prin ce a trecut Alina Pușcaș. ”Am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum”
Prin ce a trecut Alina Pușcaș. ”Am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum”

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a măturisit că a trecut prin momente teribile din cauza unor alergii.

Alina Pușcaș suferă de alergii de ceva timp. Vedeta a povestit prin ce a trecut de curând, mărturisind că a făcut primul ei atac de panică. „Sunt într-o situație destul de nasoală cu alergiile. Nu plâng. Așa este reacția, destul de agresivă. În concluzie, merg chiar acum la alergolog pentru că s-a agravat mult în ultima perioadă”, le-a spus prezentatoarea de televiziune celor care o urmăresc în mediul online, potrivit spynews.ro.

„M-am ales cu aceste reacții alergice prin 2018, 2019, dar au debutat cu strănuturi, ceva destul de banal. Până în momentul de față au tot crescut în intensitate. Aseară am trăit cam cea mai gravă formă a alergiei de până acum. În timp ce veneam în mașină cu copiii de la grădiniță mi s-a blocat respirația, am făcut tahicardie instant, mi s-au umflat tâmplele, nasul, nu mai vedeam bine în fața ochilor. Astfel, am avut parte și de primul meu atac de panică”, a adăugat Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș este căsătorită și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia.

În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

citește și...