Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe FOTO

18.02.2020, 10:46
Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe FOTO
Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe

Antonia arată bestial după ce și-a schimbat silicoanele! Focoasa artistă și-a etalat pe Instagram noul bust, iar fanii au fost încântați de cum arată acum aceasta.

Iubita lui Alex Velea a avut nevoie de o nouă intervenție la sâni și a trecut pe la chirurgul estetician. Mândră de noile implanturi, Antonia a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu silicoanele uriașe.

Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe

De data aceasta, se pare că solista a optat pentru o mărime mai mare la silicoane, iar drept dovadă stau fotografiile de pe pagina sa oficială de Instagram. Antonia a recunoscut că s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de o nouă operație.

‘Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!»‘, declara Antonia.

Antonia și-a mărit prima dată sânii în 2015, după ce a născut al doilea copil, primul fiu al lui Alex Velea. La vremea respectivă, implanturile nu au fost așa mari, astfel că nimeni nu și-a dat seama că artista ar fi suferit o modificare la nivelul bustului. Cel mai încântat a fost Alex Velea, care mărturisea că mama copiilor lui este cea mai sexy.

‘Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine. Două sarcini pot afecta trupul unei femei şi noi lucrăm cu trupul la vedere’, spunea Velea.

citește și...