Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe FOTO

18.02.2020, 10:46
Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe

Antonia arată bestial după ce și-a schimbat silicoanele! Focoasa artistă și-a etalat pe Instagram noul bust, iar fanii au fost încântați de cum arată acum aceasta.

Iubita lui Alex Velea a avut nevoie de o nouă intervenție la sâni și a trecut pe la chirurgul estetician. Mândră de noile implanturi, Antonia a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu silicoanele uriașe.

Primele imagini cu noile silicoane ale Antoniei! Solista are acum implanturi uriașe

De data aceasta, se pare că solista a optat pentru o mărime mai mare la silicoane, iar drept dovadă stau fotografiile de pe pagina sa oficială de Instagram. Antonia a recunoscut că s-a confruntat cu probleme de sănătate și a avut nevoie de o nouă operație.

‘Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, “Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!»‘, declara Antonia.

Antonia și-a mărit prima dată sânii în 2015, după ce a născut al doilea copil, primul fiu al lui Alex Velea. La vremea respectivă, implanturile nu au fost așa mari, astfel că nimeni nu și-a dat seama că artista ar fi suferit o modificare la nivelul bustului. Cel mai încântat a fost Alex Velea, care mărturisea că mama copiilor lui este cea mai sexy.

‘Pozele vorbesc de la sine şi e foarte sexy. Arată bine rău. E o femeie independentă, are destui bani, se descurcă bine. Două sarcini pot afecta trupul unei femei şi noi lucrăm cu trupul la vedere’, spunea Velea.