Primele declarații ale Andei Adam despre divorț! Artista a rupt tăcerea: ‘Toată lumea se mai ceartă’

08.05.2020, 14:43
Primele declarații ale Andei Adam despre divorț! Artista a rupt tăcerea: 'Toată lumea se mai ceartă'

Anda Adam ar avea probleme în căsnicie, iar artista a decis să rupă acum tăcerea despre ce se întâmplă cu adevărat între ea și soțul său, Sorin Andrei Nicolescu.

Primele declarații ale Andei Adam despre divorț! Artista a rupt tăcerea: ‘Toată lumea se mai ceartă’

Totul a pornit după ce artista a lăsat mai multe indicii conform cărora nu ar mai fi împreună cu tatăl fiicei sale. Anda Adam a șters toate pozele de pe Instagram cu soțul ei, la fel și bărbatul. În plus, vedeta nu mai poartă verigheta. Anda Adam și Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în 2015 și au împreună o fiică, pe Evelin.

Invitată în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’ de la Pro Tv, Anda Adam a rupt tăcerea despre despărțirea de soțul său și a făcut primele declarații.

‘Nu am cum să intru în detalii despre ce s-a scris (n.r. divorț). Mereu am fost un om care și-a asumat lucruri și nu s-a ascuns. Nu am de ce să mă feresc. Atunci când eu o să pun pe rețelele de socializare că am făcut asta, atunci chiar am făcut-o.

Nu o să vin niciodată să dau detalii despre viața mea intimă. Nu sunt genul care să îmi spăl rufele în public. Nici când am fost provocată nu am dat curs unor speculații. M-a sunat lumea să mă întrebe dacă am divorțat. Ca să concluzionez, când voi pune pe rețelele de socializare că nu mai formez un cuplu, atunci să credeți. Toată lumea se mai ceartă, mai ales în perioada asta de autoizolare’, a declarat Anda Adam, vineri, 8 mai, în platoul emisiunii ‘Vorbește lumea’.

citește și...