Primarul Sectorului 3, surprins cu bicicleta într-un parc din Capitală. Explicația dată de Robert Negoiță

20.04.2020, 17:28
Primarul Sectorului 3, surprins cu bicicleta într-un parc din Capitală. Explicația dată de Robert Negoiță
Primarul Sectorului 3, surprins cu bicicleta într-un parc din Capitală

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a fost surprins duminică, în prima zi de Paște, cu bicicleta prin parcul IOR din Capitală, în condițiile în care toate parcurile au fost închise de mai bine de două săptămâni. El nu era singur, ci alături de iubita lui.

Primarul Sectorului 3, surprins cu bicicleta într-un parc din Capitală

Toată scena a fost surprinsă de o femeie, care a relatat întâmplarea pe pagina de Facebook. Întrebat de ce nu respectă interdicțiile impuse de autorități împotriva coronavirusului, Robert Negoiță a avut o explicație halucinantă.

‘Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe LÂNGĂ parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 bicicliști chiar in parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3, Robert Negoiță. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicție de a intra în parc, mi-a răspuns: verific ca totul să fie în regulă, stând pe bicicletă în pantaloni scurți, cu un coș de picnic și cu iubita alături’, a fost mesajul femeii.

Primarul Sectorului 3 i-a spus femeii că nu el a decis să închidă parcul și că a mers să ducă pâine uscată la păsările din parc. În plus, un jardarm din zonă a precizat că primarul avea declarație pe proprie răspundere asupra lui, iar poliția locală care trebuia să interzică accesul în parc este în subordinea lui.

‘Pentru cei care confundă niște sacoșe cu pâine uscată cu un fel de coșulețe pentru picnic: da, am avut cu mine niște pâine uscată pe care am luat-o tocmai pentru a hrăni păsările din parcul nostru’, a scris Negoiță pe Facebook.

citește și...