Prima reacție a lui Nicolae Guță după ce a aflat că a devenit tată pentru a 12-a oară

27.06.2019, 09:03
Prima reacție a lui Nicolae Guță după ce a aflat că a devenit tată pentru a 12-a oară

Tată pentru a douăsprezecea oară! Nicolae Guță este fericit, alături de Cristina, devenind din nou tătic. Are încă un băiat, cel de-al doisprezeceleA moștenitor, și a declarat că totul este cum nu se poate mai bine.

”Mulțumesc, mulțumesc”, a spus Nicolae Guță – aflat la o petrecere – pentru wowbiz.ro. Manelistul nu și-a ascuns fericirea și a declarat – scurt, dar sugestiv – că este bine să fii tată. ”Sunt fericit, nu pot să spun cât de fericit. E bine să fii tată, mă bucur că totul e bine”, a mărturisit Nicolae Guță.

Un apropiat al familiei a oferit și alte informații senzaționale. Nicolae Guță nu o va obliga pe Cristina să aibă altă sarcină și îi va fi ”fidel” toată viața.

”Nicolae Guță, ca să îi arate că nu îl interesează nimic altceva, a decis să treacă o parte a averii pe numele ei. Adică, în momentul în care devine mamă, e și proprietara unui apartament de lux din București, iar Nicolae Guță este decis să îi deschidă un cont cu 100.000 de euro în el. Și, în plus, i-a promis că îi va fi alături, că ei sunt soț și soție, că nu are de gând să divorțeze sub nicio formă. Cristina a fost mulțumită, ea e acum liniștită cu privire la viitorul ei și al copilului. (…) Guță i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, a declarat un apropiat de-al familiei manelistului Nicolae Guță pentru wowbiz.ro.

Nicolae Guță și Cristina, femeia care i-a dăruit un băiețel

Nicolae Guță a dezvăluit cum îl va chema pe cel de-al 12-lea moștenitor

Cristina și Nicolae Guță au o relație presărată cu certuri, împăcări și scandaluri, însă, ea a ales să îi rămână alături cântărețului de manele. Povestea lor de dragoste a ajuns la un nou stadiu: acela în care cei doi au devenit părinți. În timp ce pentru partenera lui este prima experiență de acest gen, pentru artist este cea cu numărul 12 – el mai are 11 copii din relațiile anterioare. 

(VEZI ȘI: NUNTĂ LA VENEȚIA! NICOLAE GUȚĂ ȘI APROPIAȚII LUI AU OCUPAT UN VAGON ÎNTREG)

“La nume ne-am orientat spre nume mai moderne, Ayan, Edan, mai multe variante. Am zis că până la urmă, ea decide. Numele are o oarecare importanță, mai important este caracterul, dar mai important este modul în care îl vom crește. Asupra noastră au fost multe încercări, turbulențe. Am rezistat și, totuș,i faptul că îmi poartă băiețelul în pântece înseamnă foarte mult.

Cristina este o femeie frumoasă și putea să aibă mulți pretendenți, ar putea să fi cu oricine, cu oameni foarte bogați. A ales să fim împreună, conștientă fiind și tot timpul dorindu-și acest lucru: să rămână însărcinată. Nu a fost nimic accidental, ne-am dorit acest lucru”, a povestit Nicolae Guță în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

citește și...