Prima reacție a lui Adrian Titieni, după ce și-a văzut fosta soție sărutându-se cu Alexandru Papadopol

20.08.2019, 11:08

Alexandru Papadopol și actrița Adriana Irimescu, fostă Titieni, au fost surprinși în timp ce se sărutau pe stradă! Fosta soție a lui Papadopol s-a arătat indignată de fotografiile cu tatăl fetiței sale în mari tandrețuri cu o altă femeie. Însă cel mai afectat de toată situația este Adrian Titieni, fostul soț al Adrianei.

Prima reacție a lui Adrian Titieni, după ce și-a văzut fosta soție sărutându-se cu Alexandru Papadopol

Adriana și Adrian Titieni au divorțat anul trecut, în mare secret, după 20 de ani de căsnicie. Au împreună doi copii, Ariadna (19 ani) şi Marc (20 de ani).

Conform Click!, decizia de a se despărți i-a aparținut Adrianei Irimescu, deși declara că este dependentă de soțul ei și că niciodată nu ar divorța. Iată că lucrurile au stat cu totul altfel. Adrian Titieni nu s-a resemnat cu divorțul și încă suferă extrem de mult, mai ales după ce a văzut pozele cu Adriana și Papadopol în timp ce se sărutau în plină stradă.

Apropiații lor susțin că Adrian și Alexandru Papadopol au fost amici foarte buni, mergeau în turnee, vacanțe și se vizitau.

‘Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat’, au declarat pentru Click! surse din anturajul actorului Adrian Titieni.

În plus, Adrian Titieni refuză să mai apară pe aceeași scenă cu Alexandru Papadopol. De trei ani jucau împreună și urma să aibă reprezentaţie în septembrie.

‘Adrian nu vrea să stea faţă în faţă, pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol, cel pe care l-a ajutat atât de mult. Papadopol putea să se uite la orice femeie, dar nu la a lui Titieni. Fix pe ea o găsise de bună. Păcat că nu a gândit bărbăteşte şi cu demnitate nici o clipă. Probabil că nu vor mai fi colegi în această piesă de teatru’, au mai declarat prietenii lor.

citește și...