Prima imagine cu fetița lui Karmen Minune! Sofia Maria Rossa a împlinit două săptămâni

19.08.2019, 15:25
Prima imagine cu fetița lui Karmen Minune! Sofia Maria Rossa a împlinit două săptămâni
Karmen este foarte fericită în postura de mamă

La două săptămâni de când a adus-o pe lume pe fetița sa, Karmen, fiica lui Adrian Minune, a împărtășit cu fanii ei o imagine cu micuța. 

Potrivit Viva!, Karmen o alintă Rossi pe cea mică și se simte extrem de fericită de când a devenit mamă. Sofia Maria Rossa a venit pe lume pe 2 august, prin cezariană, și a avut 2,8 kilograme. Deși nu a împlinit o lună, nepoata lui Adrian Minune are păr negru și des, semănând cu mama ei. La o zi după ce a venit pe lume, Sofia a mers acasă alături de părinți și de bunica maternă. 

Karmen a născut prin cezariană

„1.000 de ani și tot nu m-aș sătura să te privesc! Te iubesc!”, a scris Karmen pe o rețea socială. Artista a plecat într-o minivacanță la munte, alături de soțul său și de mai mulți prieteni, cea mică rămânând, cel mai probabil, în compania bunicilor, care sunt foarte implicate în a avea grijă de nepoata lor. 

„Am născut prin cezariană, o fetiță de 2,8 kilograme. Încercăm să ne acomodăm cu alăptatul și nu prea se satură de la mine. Nașterea în sine… eu am fost foarte pozitivă, am intrat în sala de operație râzând, m-au pus să le cânt pe masa de operație, dar ulterior au început durerile. O naștere nu e chiar atât de ușoară cum credeam eu că va fi. Mamelor, sunteți niște eroine! Suntem!”, a declarat Karmen într-o emisiune TV.

„E foarte cuminte și nici nu știe să plângă!”

„E o competiție pe social media, cu nunți și bebici. A fost o cununie civilă, făcută doar cu familiile și cu prietenii apropiați, de-asta am ținut așa presa mai la distanță, pentru că momentele importante sunt prețioase și sunt prețioase doar pentru noi. E foarte cuminte și nici nu știe să plângă! Sunt încă în maternitate și nu pot să o las acolo singură, la bebeluși. Nu am apucat să mă odihnesc și parcă nu-mi vine să o las. Tot timpul auzeam mămici că e ceva unicat și nu credeam, dar până nu simți lucrul ăsta, e inexplicabil… par inutile cuvintele, în momentele astea. Imediat după ce a început să plângă s-a liniștit instant, ca și cum ar ști că sunt mama ei”, a mai spus fata lui Adi Minune.

 

citește și...