Prima imagine cu fetița cea mică a Andreei Bălan, Clara Maria

01.08.2019, 11:34
Prima imagine cu fetița cea mică a Andreei Bălan, Clara Maria
Andreea va fi mireasă peste două luni

Au trecut deja cinci luni de când Andreea Bălan trecea prin momente grele, imediat după ce a adus-o pe lume pe fetița sa Clara Maria. 

Între timp, Andreea și soțul ei, George, se pregătesc de nuntă, care va avea loc în septembrie. Cei doi, împreună cu micuțele Clara Maria și Ella Maya, au fost protagoniștii unui pictorial de familie, în cel mai recent număr al revistei Viva!. 

Blondina a ales să împărtășească pe o rețea socială o imagine cu cei patru, pe coperta revistei. 

„Dragii mei, a venit momentul să o cunoasteți pe Clara Maria, îngerașul nostru cel mic ? În această lună, găsiți un pictorial frumos în revista Viva, cu noi toți, și un interviu intim în care povestim cum am trecut prin cel mai greu moment din viața mea, atunci când s-a nascut Clara. Totodată povestesc și despre faptul că nu mai pot face copii și cum m-a afectat acest lucru. Sperăm să vă placă atât pozele, cât și interviul.”, a scris artista în dreptul fotografiei.

Andreea nu mai poate face copii

„Am ținut minte doar că am intrat în sala de operații, am fost anesteziată parțial, de la jumătate în jos, și apoi deodată m-am trezit după două zile și mi s-a povestit că mi s-a oprit inima, că am trecut printr-un incident grav, că lichidul în care a stat fătul a ajuns în sânge și, implicit, la plămâni, și de aceea s-a produs stopul cardio-respirator. În acel moment, mi s-a dat și vestea că nu mai pot să fac copii. Eram atât de sedată, încât nu am realizat foarte tare ce s-a întâmplat. Și nici în zilele următoare. Încercam să zâmbesc, să fiu tare, veneau oameni în vizită și nu am conștientizat. Abia când am ajuns acasă, abia când George mi-a povestit cum a văzut el lucrurile – pentru că el a stat afară și a văzut prin geamul sălii de operație cum Clara a fost scoasă, iar apoi a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual –, mi-am dat seama că a fost foarte, foarte grav ceea ce s-a întâmplat, și dureros pentru familia mea. Pentru că, timp de 24-30 de ore, ei nu au știut ce se întâmplă cu mine și nu aveau vești de la doctori, aceștia încercând să-mi salveze viața. Nu aveau vești pozitive, iar prin minte le-au trecut tot felul de idei sau de scenarii grave și au trecut prin niște momente îngrozitoare”, a povestit Andreea în interviul pentru Viva!.

 

citește și...