Premierul britanic Boris Johnson este în doliu. Mama sa a murit la vârsta de 79 de ani

14.09.2021, 13:17
Premierul britanic Boris Johnson este în doliu. Mama sa a murit la vârsta de 79 de ani
Premierul britanic Boris Johnson este în doliu. Mama sa a murit la vârsta de 79 de ani

Premierul britanic Boris Johnson, în vârstă de 57 de ani, este în doliu. Mama sa, Charlotte Johnson Wahl, a murit luni, la 79 de ani, într-un spital din Londra. Charlotte Johnson Wahl a fost pictoriță specializată în portrete. La vârsta de 40 de ani, Charlotte Johnson Wahl a fost diagosticată cu Parkinson.

Mama premierului britanic Boris Johnson, Charlotte Johnson Wahl, s-a stins din viață într-un spital din Londra, potrivit unei declarații de presă a familiei care a lăsat să se înțeleagă că mama premierului nu a trecut printr-o lungă suferință, transmite Hotnews. Aceasta a încetat din viață la vârsta de 79 de ani.

Charlotte Johnson Wahl a studiat Engleza la Oxford, dar a abandonat școala pentru a călători în SUA cu Stanley Johnson, cu care s-a căsătorit apoi în 1963. Ulterior, avea să-și reia studiile și să devină pictoriță, la îndrumarea părinților. Cuplul a avut patru copii: Boris, Rachel, Jo și Leo. Cei doi au divorțat în anul 1979. Ulterior, mama lui Boris Johnson s-a recăsătorit cu cu profesor american. La vârsta de 40 de ani, Charlotte Johnson Wahl, a fost diagnosticată cu Parkinson.

 

Ce spunea Charlotte Johnson Wahl despre cum a ales numele fiului ei Boris

Charlotte Johnson Wahl a povestit la un moment dat cum a ajuns să îi dea numele de Boris primului ei născut. Însărcinată în trei luni, după o călătorie neplăcută cu autobuzul în Mexico City, un bărbat pe nume Boris Litwin, la care locuiau, le-a oferit tinerilor căsătoriți două bilete clasa I pentru călătoria de întoarcere.

”Am fost atât de recunoscătoare încât mi-am zis: ”Indiferent de sexul copilului, o să-l botez Boris”, spunea ea.

citește și...