Premieră la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Serile de gală vor fi tematice

30.01.2021, 15:54
Premieră la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.  Serile de gală vor fi tematice
Premieră la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Serile de gală vor fi tematice

Cel mai nou sezon al show-ului transformărilor ”Te cunosc de undeva!”, ce va avea premiera pe 6 februarie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize pentru telespectatori.

Printre acestea se numără si faptul că pentru prima oară în istoria acestui show, ajuns deja la sezonul cu numărul 16, serile de gală vor fi tematice. Astfel, începând din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, telespectatorii vor putea urmări transformări legate de tot felul de subiecte sau teme.

Seara cardio, cu muzică foarte ritmată şi coregrafii pe măsură, seara travesti-urilor, în care toţi artiştii vor juca în travesti, seara cu muzică de film sau serile dedicate anilor ΄80 sau ΄90 sunt doar câteva dintre atracţiile noului sezon.

Ce spun prezentatorii emisiunii despre noul sezon ”te Cunosc de undeva”

„În fiecare sezon avem noutăți, aşa că nu puteam face excepţie tocmai acum. Pentru fiecare gală, Ruleta noastră dragă s-a gândit un pic cum să-i chinuie şi mai tare pe concurenţi, aşa că a venit cu o nouă idee năstruşnică – galele tematice!”, a mărturisit Cosmin Seleşi, în vreme ce Alina Puşcaş a completat: „Nu vreţi să ştiţi cum arată o coregrafie într-o gală cardio sau ce desfăşurare de forţe presupune un decor de film pe platoul transforming show-ului! Abia aşteptăm să vă bucuraţi alături de noi de toate noutăţile celui de-al 16-lea sezon şi, mai ales, de noua garnitură de concurenţi!”.

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Care vor fi primele transformări pe care le-a pregătit ruleta personajelor pentru cei 11 concurenți, telespectatorii Antenei 1 vor vedea din 6 februarie, de la ora 20:00, în prima ediție a celui de-al 16-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

citește și...