Prăjitură Ferrero Rocher. Rețetă de weekend

24.06.2022, 20:33

De la brownies Ferrero Rocher la prăjituri cu strat de espresso martini, aceasta este rețeta care preia tot ce este mai bun din ambele lumi, de la băutură, batoane de ciocolată sau cafea, pentru a aduce ceva cu adevărat unic. Aprindeți-vă cuptoarele și răsfățați-vă în acest weekend.

Aceasta este o rețetă de brownie ușoară, decadentă, făcută cu clasicele ciocolate Ferrero Rocher. Prăjitura Ferrero Rocher este lucrată manual și este învelită în folie și așezată într-o căptușeală de hârtie aurie, strălucitoare. Arată elegant, dar este ușor de făcut.

Amestecă ingredientele umede, ingredientele uscate, apoi amestecă-le. Adaugă ciocolată Ferrero Rocher și coace până devin aurii.

Ingrediente

  • Ciocolată – utilizați chipsuri de ciocolată semidulce de înaltă calitate. Puteți folosi și o tabletă de ciocolată.
  • Unt – atât untul sărat, cât și untul nesărat vor funcționa cu această rețetă. Alternativ, puteți folosi ulei.
  • Zahăr – folosiți zahăr alb granulat (zahărul brun închis are un gust prea puternic)
  • Ou
  • Făină – făina universală va funcționa pentru această rețetă.
  • Alune – puteți folosi și migdale nuci pecan.

Cum să faci brownies Ferrero Rocher

Această rețetă de brownie este rapidă și ușoară. În primul rând, topește fulgii de ciocolată și untul și bate până se omogenizează. Adaugă oul, zahărul și vanilia și amestecați din nou. Cerne ingredientele uscate în acest amestec și amestecă până când se combină (nu amesteca prea mult, altfel, brownie-ul va fi prea dens!).

Transferă într-o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și adăugă Ferrero Roches. Nu uita să tapezi forma de copt cu hârtie de copt, altfel brownie-ul se va lipi! Coace până când este fiert.

Servește brownies-urile Ferrero Rocher cu înghețata ta preferată sau cu frișcă!

 

citește și...